ЗНМ: Новинарите работат во небезбедни услови

22.01.2018 | 12:31
Прочитано: 693

Новинарите работат во небезбедни услови и постојано се соочуваат со притисоци, ова се заклучоците во извештајот на здружението на новинари на Македонија во врска со слободата на говорот и безбедноста на новинарите во Македонија во 2017 година.

 

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.