Златков: Исплатата на субвенциите ќе почне од понеделник

21.04.2017 | 18:10
Прочитано: 32750

Моја должност е да ги потпишам налозите за исплата на субвенциите - и да ги испратам во трезорот во министерсвото за финансии - понатаму не ме интерсира, вели во ексклузивно интервју за телевизија 24 Игор Златков, директор на платежната агенција.


Соња Јанковскаж
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.