Во живо

Македонија

Најнови вести

МАКЕДОНИЈА ЈА ПОЗДРАВИ РАТИФИКАЦИЈАТА НА ПРОТОКОЛО...

По вчерашната ратификација на членството на Македонија во НАТО, од страна на С...

ГЕРБЕРИХ: МАКЕДОНИЈА НЕ ЗАСЛУЖУВА НИШТО ПОМАЛКУ ОД...

Германскиот амбасадор во земјава Томас Герберих во врска со одлуката на Советот на ЕУ да не започ...

НЕ СТИВНУВААТ РЕАКЦИИТЕ ПО ЕВРОПСКИОТ САМИТ

И по неколку дена од завршувањето на европскиот самит во Брисел и одлуките на Советот за проширув...

ПОСТАВЕНИ ТЕМЕЛИТЕ НА НОВАТА ФАБРИКА ЗА МЕДИЦИНСКА...

Во технолошко индустриската развојна зона Бунарџик, германската компанија „Герешајмер&ldquo...

РЕМЕНСКИ МОЛЧИ, ОД ПРАТЕНИЧКА ФОТЕЛЈА ЌЕ ЈА ДОКАЖУ...

Потпретседателката на Собранието и осомничена за финансиска измама во Меѓународниот сојуз молчи п...

ЕВРОПАРЛАМЕНТОТ СО ВОНРЕДНА РЕЗОЛУЦИЈА ЗА ПРЕГОВОР...

Со резолуција на дневен ред ЕП во обид повтопрно пред ЕУ да го наметне прашањето да ја преиспита ...

ЕКСПЕРТИ: ОТСТРАНУВАЊЕТО НА ЛИНДАНОТ ОД ОХИС Е НОЖ...

Отстранувањето на отровниот линдан од кругот на поранешната фабрика ОХИС, ќе биде...

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО ШТИП ЗА ЧЕТИРИГОДИШНАТА СИМО...

Штип повторно е во хуманитарна акција. Се собираат средства за четиригодишната Симона Хаџи Тошева...

ЗАМЕНА НА АЗБЕСТЕН КРОВ ВО ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ВО ОХР...

Замената на стариот покрив со нов во ОУ Христо Узунов во Охрид наместо решение донесе нов проблем...