Живот со стил со Трифун Костовски

Почеток на „Живот со стил“, сезона осум... Чест да ја отвори има поранешниот градоначалник на Скопје, кој пропеа на педесет години, Трифун Костовски... Во негово друштво и идолот на младата јутјуб генерација Стефонатор.

See video

Емисии

19.10.2018 - 17:17
Тема: Ќе има ли договор за двотретинско мнозинство во Парламентот?
19.10.2018 - 12:57
Гостин: Аце Коцевски - градоначалник на општина Велес
19.10.2018 - 11:52
Гости: Ѓоко Ѓорчев и Сашо Станојковиќ
19.10.2018 - 11:34
Гостин: д-р Џумхур Кара - спец. офталмолог