Живко Мукаетов назначен за претседател на македонско-српскиот деловен совет

16.02.2017 | 21:08
Прочитано: 3062

А во рамките на на одбележувањето на 95-годишнината од своето постоење, Стопанската комора на македонија формираше македонско-српски деловен совет и на конститутивната седница, за претседател на македонско-српскиот деловен совет со четиригодишен мандат, беше назначен генералниот директор и претседател на УО на „Алкалоид“, Живко Мукаетов.

„Кога за прв пат ми беше презентирана идејата за една ваква асоцијација, истата ми изгледаше од една страна прилично амбициозно, но од друга страна, навистина беше потребно здружување во платформа од овој вид“ - изјави Мукаетов.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.