Жалбите на Јовановски и Дамовски за притворот на јавна седница во Апелација

07.12.2017 | 15:45
Прочитано: 3010

Жалбите на осомничените Владо Јовановски и Борис Дамовски на кои Кривичниот суд им  определи куќен притвор кој потоа беше преиначен во ефективен притвор денеска ќе се разгледуваат на јавна седница во Апелациониот суд.

Актерот Јовановски и режисерот Дамовски се осомничени за настаните од 27 април во Собранието.


Марија Севриева
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.