Здружението Агтис симболично ја почна кампањата „Трикови во предизборните ветувања“

03.10.2017 | 17:30
Прочитано: 627

Со перформанс пред фонтаната Воин на коњ во скопје и констатирање смрт на еден од лавовите на фонтаната, здружението Агтис симболично ја почна кампањата „Трикови во предизборните ветувања“. Здружението делеше флаери на плоштадот Македонија во кои објаснуваат како граѓаните можат да ги препознаат предизборните манипулации на политичарите, а истото ќе го прави во 5 поголеми градови во државата.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.