Запираат возовите, бојкот во „Македонски железници - транспорт“

16.02.2017 | 19:53
Прочитано: 9643

Дел од вработенити во „Македонски железници“ излегуваат на протест поради неисплатени плати, а луѓето ќе преноќат во железници за да го добијат заработеното. Поради најавениот штрајк реална опасност има целосно да запрат возовите.

 


Маја Васева
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.