Западнобалканската шесторка е за брзо членство во ЕУ

19.12.2016 | 17:41
Прочитано: 3134

Стратегија за застапување на Западнобалканската шесторка. Целни групи на стратегијата се државните инститиции, граѓаните, образованието, медиумите, велат од институтот за европска политика. Меѓу активностите на Западнобалкансата шесторка е заедничкото застапување за влез во Унијата.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.