10.08.2012 - 09:23
Максимумот кој го очекуваат повеќето патници кои се возат со авиони, е да им биде послужено топло јадење и да им биде пуштен добар филм. ...
09.08.2012 - 14:41
Алекс Пилинг (32) и Лиза Грант (30) долго ќе ја паметат оваа година. Овој пар од источен Јоркшир во Велика Британија патува по светот од...
09.08.2012 - 12:56
Филмот за потрагата на елитниот тим од американската војска по најбараниот терорист Осама бин Ладен и за неговото убиство во декември, би требало да...
09.08.2012 - 12:42
Ги знаете ли интересните историски факти поврзани за Олимписките игри?    Олимписките игри во модерното време се одржале во 1896 година во...
09.08.2012 - 10:41
Научници од НАСА открија четири ѕвезди кои се исклучително многу големи во споредба со останатите. Тие ѕвезди се дури 300 пати поголеми од Сонцето и...
08.08.2012 - 12:41
Сцените од филмовите и каскадерските видео снимки му послужиле како инспирација на еден американски фармер како да му се освети на локалниот шериф....
08.08.2012 - 12:28
Американскиот државен секретар Хилари Клинтон се опушти за време на посетата на Јужноафриканската Република.   На вечерата која и ја приреди...
07.08.2012 - 11:42
Кучето Џеси е повеќе од најдобар пријател. Секое утро ја буди својата сопственичка, и подготвува кафе и доручек.    Меѓутоа, тоа не е се...