11.08.2012 - 16:29
Тројцата мажи, кои дошле во една болница во Плермо со желба да го видат "своето" штотуку родено бебе од млада сицилијка, предизвикале узбуна во...
11.08.2012 - 13:54
Кери од Колорадо Спринг ја пие својата урина како вода. Таа со урина си ги мие забите и устата, и ако успее да собере доволно тогаш се бања во неа....
11.08.2012 - 12:28
Еден Британец, во извлекувањето на лотаријата „Еуро Милионс“ освои рекордни 190 милиони евра, вредност што е еднаква на 4,5 тони злато. Овој среќник...
11.08.2012 - 12:22
Вечерта во недела спроти понеделник се најавува „паѓање“ на метеорски дожд над Скопје.   Од Скопското астрономско друштво велат дека се работи...
11.08.2012 - 10:15
Британската кралица на крими-романите Агата Кристи конечно ќе добие свој споменик во Лондон посветен на нејзиниот голем придонес во развојот на...
10.08.2012 - 12:53
Некои медалите ги прославуваат со фрлање на дресот, други плачат, трети се опиваат со колегите, но Хенрик Румел бронзената медаља толку го возбудила...
10.08.2012 - 10:56
Секси играчките ги сакаат сите, а кога истите се и бесплатни, едноставно не може да им се одолее.   Групата на промотори кои синоќа во Њујорк...
10.08.2012 - 09:52
Абигејл и Британи Хенсел се сијамски близначки за кои не се веруваше дека ќе преживеат повеќе од неколку дена. Но, девојките успеаја да им докажат на...