14.09.2012 - 11:19
Кинеските власти се загрижени поради се почестите тепачки на меѓународните летови овој месец.    Најсериозната се случила во авионот на...
14.09.2012 - 10:47
Француските шопингхоличарки од сега дома ќе можат да се вратат и со маж. Имено бутикот „Посвоите маж“ ги отвори своите врати во Париз ветувајќи врвно...
14.09.2012 - 10:11
Убиениот либиски претседател полковник Моамер Гадафи силувал малолетни девојчиња-девици и си ги задоволувал своите сексуални потреби по четири пати...
13.09.2012 - 13:53
Догата со висина од 1,12 метри до врвот на лопатицата, односно која е повисока од два метри кога ќе застане на задните шепи, влезе во Гинисовата...
13.09.2012 - 11:27
По повеќе од пет години радикални третмани, Тимоти Реј Браун од Сан Франциско и неговиот германски лекар се уверени дека тој е првиот пациент излечен...
13.09.2012 - 10:57
Доколку се вбројувате меѓу оние луѓе кои сакаат да уживаат во јадењето далеку од градскиот метеж и врева, еден неодамна изграден ресторан би можел да...
12.09.2012 - 13:24
Кај нас кога ќе се спомене бања веднаш се помислува на стари плочки, кои некаде и ги нема, мал простор не поголем од неколку квадрати во кои едвај...
12.09.2012 - 12:26
Драматичната видео снимка која овие денови е објавена на YouTube прикажува обид за кражба на мотор марка Дукати вреден 33.000 евра.   Шест мажи...