27.09.2012 - 10:44
Најновата епизода од документарната серија „Табу“ во продукција на Национал Географик, се занимава со бизарните модификации на сопственото тело, од...
27.09.2012 - 10:16
Перуанацот Брајн Ромеро Леива брутално ја убил својата девојка откако на телевизиски квиз признала дека работела како стриптизета и проститутка....
27.09.2012 - 09:51
70 годишните идентични близначки Луиза и Мартина Фокенс од Амстердам цели 50 години работеле како проститутки и легнале 355.000 мажи. По...
26.09.2012 - 10:57
Возило на Итната помош брзало да одговори на повик, но во итаницата налетало на патничко возило и во сударот со него се превртило.  За среќа во...
26.09.2012 - 10:24
Скокањето од Стариот Мост во Мостар висок 22 метри е позната градска традиција. Глетката која досега можеа да ја доживеат само оние најхрабрите, сега...
26.09.2012 - 09:29
20 годишен Гвинеец, во обид илегално да ја премине границата на Мароко и да влезе во шпанската енклава Мелија смислил многу оригинален план. Заедно...
26.09.2012 - 09:23
5 годишната Шарлот Гарсајд не е обично девојче. Со висина од 68cm и тежина од само 4 килограми, таа не е многу поголема од просечно новороденче и е...
25.09.2012 - 19:26
Романската полиција казни питач во центарот на градот Арад во западниот дел на Романија, кој пред полицијата изјави дека на ден добива по околу 500...