29.09.2012 - 11:42
Сообраќајот во Бангкок знае да биде 'виновник' што многу жени не успеваат да стигнат до болница, па се породуваат во автомобил.   Поради тоа...
29.09.2012 - 11:30
Во трката за заработка на повеќе пари луѓето доаѓаат до секакви идеи - кинески бизнисмен одлучил на продажба да стави лименки со воздух. ...
29.09.2012 - 11:12
Орангутанот Тори, која беше позната по својата навика да пуши цигари, се ослободи од овој штетен порок откако стана мајка.    Тори пушела и...
28.09.2012 - 15:06
Откако нејзиниот татко понуди 65 милиони долари на оној кој ќе ја заведе неговата ќерка лезбејка, таа примила безброј барања  за пријателство на...
28.09.2012 - 12:56
Било која друга жена, својот сакан наглавачки би го исфрлила од авионот доколку би и приредил таков страв, но Чарли - девојката на пилотот Рајан...
28.09.2012 - 10:43
Во "Борачкиот клуб за модели" во Големото јаболко се организираат борби меѓу професионални модели и улични борци. За добиената борба, моделите...
28.09.2012 - 09:22
Научниците потврдија дека „Железниот човек“, кого нацистите го пронајдоа на Тибет во 1938 година доаѓа од Вселената, пишува списанието „Метеоритикс...
28.09.2012 - 08:28
Роботот испратен на Марс „Кјуриосити“ на површината на оваа планета открил траги од некогашен воден поток, изјавија научници на НАСА, пренесуваат...