Заев: Законот за нотаријатот ќе претрпи промени

13.03.2018 | 12:15
Прочитано: 1473

Премиерот Зоран Заев информира дека денеска закажал состанок со министерот и со заменик-министерот за правда, неговиот советник за правни работи и претседателите на коморите на нотари и на адвокати и претставникот на стопанската комора кој работи на оваа проблематика.

Влада, како што рече планира  да ги намали трошоците на граѓаните пред која било постапка. Законот за нотаријатот, како што рече, секако ќе претрпи промени.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.