Во тек... втор дел - 12.03.2018

Теми: 1- Прес-конференција: Шефот на полската дипломатија во посета на Македонија 2-Заев: Законот за јазиците очекувам да се донесе оваа недела 3-Борисов со Заев во Скопје по повод одбележување на годишнината од депортацијата на Евреите од Македонија

See video

Емисии

20.06.2018 - 13:51
Гостин: д-р Зоран Крстевски - астролог и филозоф
20.06.2018 - 13:48
Гости: Наско Савовски и Ристе Гиовски
20.06.2018 - 13:32
Гостин: Блаже Аризанов
20.06.2018 - 01:18
Европски пат за Македонија – дали промената на името го подели општеството. Се чека последниот филтер во собранието. Демонстранти на улица - опозицијата декларативно против договорот. Разумот наспроти насилствата и омразата. Во Oтворено, поранешниот собраниски претседател Стојан Андов, екс вицепремиерот за европски прашања Фатмир Бесими, Марко Трошановски од институтот за демократија, Љубиша Николовски – новинар и Павле Воскопулос Филипов од „Виножито“.