Во Отешево заеднички ручек и дружба на македонската, грчката и европската делегација

17.06.2018 | 18:38
Прочитано: 7471

Со леб и сол, традиционално беше пречекана грчката и делегацијата на Европската унија во Отешево.

Во единствениот хотел во ова летувалиште денеска беше преполн со толку важни гости.

Фотографиарње, насмевки, дух на заедништво и пријателство - а тоа беа и пораките што ги пратија Хан и Могерини.


Мишко Иванов
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.