Во наше име - Презумција на невиност

16.01.2018 | 18:24
Прочитано: 1444

Дали е во ред објавување на имиња на сеупте неосудувани лица, снимки од спектакуларни апсења и лични податоци на јавни личности преку непотпишани текстови на портали и пренесување на телевизии како во хала. Најдобро го  почувствуваа учесниците во судските процеси. Зошто не се почитува правото на презумција?


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.