Во наше име - Говор на омраза

16.01.2018 | 18:27
Прочитано: 1659

Говор на омраза е се поприсутен во медиумите. Како да се спречи ваквиот говор од страна на јавните личности? Говорот на омраза е присутен и во политичките говори.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.