Во Дубровник снимена последната сцена од новиот филм за Робин Худ

08.03.2017 | 09:48
Прочитано: 2090

Во реонот на Посат во хрватскиот град Дубровник деновиве е снимена последната сцена од новиот филм за популарниот англиски јунак Робин Худ.

Филмската екипа за крајот на снимањето ја остави сцената во која е прикажан пожар во едно село.

За таа цел со помош на вештачки оган и многу чад до темел беше „изгорено“ селото специјално изградено за потребите на снимањето на филмот.

Премерата на филмот за Робин Худ е предвидена за април 2018 година.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.