Во 2018 година почнува електронската даночна пријава

06.12.2017 | 12:32
Прочитано: 2517

Во 2018 година ќе почне да се применува електронска даночна пријава, а фирмите ќе имаат обврска да поднесуваат електронски пресметки во УЈП, а на граѓаните ќе им остане обврската да се пријавуваат во управата Од 2019 година УЈП наместо хартиено преку електронски пат ќе прави увид во приходите на граѓаните.

 

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.