ВМРО - ДПМНЕ: Поради здравствена негрижа починала 25 - годишна девојка

13.08.2017 | 17:53
Прочитано: 16219

Луѓето умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи.

Неспособниот СДСМ и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните. На скопската клиника згасна млад живот на 25 - годишна девојκа, изјави денес пред министерството за здравство Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.