ВМРО-ДПМНЕ на митинг во Берово и Делчево

11.10.2017 | 23:14
Прочитано: 1523

Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства и до 75 отсто ослободување од плаќање комуналии за семејства со пониски приходи, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од Берово. Додаде дека на првата седница на новиот совет ќе се направи еднократен отпис на долговите за граѓаните кои живеат во социјален ризик.

Кандидатот за градоначалник на Берово од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Атанасов, истакна дека ова не се обични избори, туку одбрана на државата, одбрана од двојазичноста, од населувањето на мигрантите, промена на името.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.