Властите во Грција ги префрлуваат бегалците од островите во континенталниот дел на земјата

13.12.2017 | 13:41
Прочитано: 1923

Над 300 бегалци властите во Грција префрлија  од островите во континенталниот дел на земјата.

Дислоцирањето им е во рамки на напорите на грчките власти за олеснување на работата на властите на островите каде има преголем број бегалци.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.