Владата бара МВР да спроведе истрага за сомнителни тендери

13.10.2017 | 12:31
Прочитано: 3221

Владата побара истрага од Министерството за внатрешни работи, да истражи специфични набавки – тендери како и договори за кои постојат основани индиции дека со нив е направена штета на буџетот.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.