Вива со својот квалитет ги освојува светските пазари

09.10.2017 | 17:43
Прочитано: 1953

Македонскиoт производител на 100% природни овошни сокови Вивакс со познатиот бренд Вива, уште еднаш се претавува на голем број посетители, претставници на познати маркети и дистрибутери од целиот свет, на најголемиот саем за храна и пијалоци „Ануга“ кој се одржува во Келн, Германија. Учеството на саемот пред две години, во изминатиот период ни донесе како компанија извоз во над 20 земји, како што се Кина, САД, Канада, Шведска.

На овој саем се утврдува фокусот на прехранбената индустрија во иднина и дава извонредна можност за размена на иновации и информации“, - изјави Тања Атанасова, маркетинг директор на Вивакс.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.