Vip Combo Box - нов пакет за брз интернет и фиксна линија

19.05.2017 | 20:35
Прочитано: 8345
Вип најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија.
 
Со новиот Vip Combo Box корисниците добиваат уред кој е лесен за користење и има едноставна инсталација, уредот станува функционален со едноставно приклучување во струја. Дополнително со Vip Combo Box, корисниците ја имаат можноста да изберат меѓу пакетите со две, три или четири услуги и да уживаат во неограничен интернет и неограничени разговори во фиксна и мобилна телефонија и до 50 ТВ канали по најатрактивни цени на пазарот.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.