Емисии

08.05.2018 - 12:43
Гостин: Др. Зоран Гершановски - стручен соработник во Зегин веледрогерии
08.05.2018 - 12:33
Гости: Анета Атанасовска - Занаетчиска комора на Македонија и Елена Поповска
08.05.2018 - 12:31
Гостинка: Марија Спасовска
08.05.2018 - 12:30
Гостин: Сашо Талески - раководител на сектор за програма
08.05.2018 - 01:11
-Екс пратеникот и поранешен командант на ОНА – Џезаир Шаќири Хоџа – советник во премиерскиот кабинет... Дали претседателот на Владата Заев – затвори стар, а отвори нов проблем – во јавноста бурни реакции... Што ќе донесе владината реконструкција – коалициските пазарења се во тек.... Дали ќе се проветрат министерските или само директорските кабинети?... Престројувања во Парламентот – опозицијата која се пребројува – можни ли се предвремени избори догодина?... Во Тренд анализа, гости се: новинарите аналитичари Љубомир Костовски и Љубиша Николовски, екс пратеникот и поранешен функционер на ВМРО-ДПМНЕ Филип Петровски и политичкиот аналитичар Љупчо Ристовски.
07.05.2018 - 20:05
Втор дел од интервјуто со големиот Воја Брајовиќ... Најважен за него е, и останува, театарот... Се потсетува ли на својот Тихи или веќе го отпишал... За иронијата на животот на еден актер... Како се живее денес...
07.05.2018 - 17:50
Тема: Поднесено обвинение против 12 лица за несовесно работење во службата во случајот со лекувањето на Тамара Димовска
07.05.2018 - 16:01
Тема: Третман на слип апнеа Гостин: прим. д-р Маја Кирјас - спец. хирург оториноларинголог
07.05.2018 - 14:09
Теми: 1- 7 мај Денана македонската полиција. Колку сте задоволни од работата на полицијата? 2- На 17 мај Заев и Ципрас ќе бараат конечно решение на спорот со името
07.05.2018 - 12:42
Теми: 1- 7 мај Денана македонската полиција. Колку сте задоволни од работата на полицијата? 2- На 17 мај Заев и Ципрас ќе бараат конечно решение на спорот со името
07.05.2018 - 11:34
Гости: Стефан Рашковиќ - Steffonator и Емил Иванов - WINNCOOT
07.05.2018 - 11:32
Гостинка: Весна Алексовска - Претседател на Здружение на граѓани за ретки болести „Живот со предизвици Битола“