Емисии

10.05.2018 - 10:41
Гости: Гордана Бешлиоска и Љубица Павловска - медицински сестри
10.05.2018 - 10:40
Гостин: Драган Јованов - фитотерапевт
10.05.2018 - 01:26
9 мај, ден на Европа. Од една страна оптимизам, а од друга, предупредување доколку нема датум за преговори, земјата може да трпи сериозни последици. Гости се поранешниот амбасадор Ѓорѓи Филипов и аналитичарот Алберт Муслиу.
09.05.2018 - 17:30
Теми: 1- Три години од „Диво насеље“ - се уште не е познато кој стои зад нападот во Куманово 2- Владата го укинува временското ограничување за продажба на алкохолни пијалоци
09.05.2018 - 17:19
Теми: 1- Три години од „Диво насеље“ - се уште не е познато кој стои зад нападот во Куманово 2- Владата го укинува временското ограничување за продажба на алкохолни пијалоци
09.05.2018 - 17:17
Тема: Губиток на бременост во првиот триместар Гостин: д-р Владимир Трајковски - спец. гинеколог акушер
09.05.2018 - 13:14
Гостин: Дуке Бојаџиев
09.05.2018 - 13:02
Гостинка: Мирјана Јовановска Стојановска - психолог
09.05.2018 - 13:01
Гости: Бисера Шегмановиќ, Сара Спасова и Паулина Петрушевска
09.05.2018 - 01:53
Дали Дрисла е закана за еколошка катастрофа во Скопје? Од обвинувања за радиактивен и токсичен отпад до филтри на печките. Но, има ли трајно решение? Додека светот прави зелени оази врз депонии и смислува иновативни решенија, ние уште дебатираме. Дали сметот од цела Македонија, треба да заврши во главниот град? Дали град Скопје ќе ја врати депонијата под своја капа? Се чека одлука на судот. Дебатираат: градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, д-р Драган Ѓорѓев, од институтот за јавно здравје и екологистот Баже Јосифовски.
08.05.2018 - 18:39
Тема: Контраверзноста на изборот на Хоџа за советник на Заев, два дена ја бранува јавноста
08.05.2018 - 16:12
Тема: Физиотерапија после кардиохируршки третман Гостин: Блаже Арсов-дипл. физиотерапевт.