Емисии

11.07.2014 - 10:27
10.07.2014 - 19:56
07-07-2014
10.07.2014 - 18:57
Тема: Законски предлод-измени: дарувај орган - добиј бесплатен погреб
10.07.2014 - 16:24
Тема: Жолтица кај новороденчиња Гостин: прим. д-р Јадранка Гулева - педијатар
10.07.2014 - 15:26
Тема: Вино и.... Гостин: Александар Шољаковски - новинар
09.07.2014 - 18:48
Тема: Мешањето на Албанија и на Косово во случајот „Монструм“ - дипломатска помош или повреда на суверенитетот?
09.07.2014 - 16:21
Тема: Влијанието на фудбалот врз здравјето | Гостин: д-р Зоран Ханџиски - спец. по спортска медицина
09.07.2014 - 15:17
Тема: Двонасочна релација театар - публика Гостин: Трајче Кацаров - поет и драматург
08.07.2014 - 18:07
Национализација за туризам - државата одзема црковен имот кај Св. Наум
08.07.2014 - 16:25
Тема: Испитување на епилепсии | Гостинка: асс. д-р. Татјана Чепреганова Чанговска - невролог
07.07.2014 - 17:46
Тема: Протести за „Монструм“ - зошто толкава недоверба во Судот?
07.07.2014 - 16:42
Тема: Несвесно трепкање со очите Гостин: д-р Фарук Семиз, хирург офталмолог