Емисии

13.04.2018 - 14:29
Тема 1: Бујар Османи: Македонија остануа посветена на реформите Тема 2: Слободна тема
13.04.2018 - 13:23
13.04.2018 - 13:18
Гостинка: Дуња Иванова - пијанистка
13.04.2018 - 13:08
Гости: Ѓокица Лукаревски и Маја Вељковиќ Пановска - актери
12.04.2018 - 23:12
Можно ли е да се случи невозможното, вечниот спор, проблемот кој ги оптоварува Македонија и Грција, но ги кара Вашингтон и Москва да влезе во конечна разрешница. Ќе ги видиме ли лицата на Заев и Ципрас со искрени или кисели насмевки на завршната прес - конференција. Гости: универзитетскиот професор Љубомир Фрчковски и поранешниот министер за надворешни работи Александар Димитров.
12.04.2018 - 21:56
Ден, месец или декада на Ромите. До кога ќе бидат граѓани од втор ред? Гетоизирани и дискриминирани, недоволно учени.. Лесно се дел од колективни или лични манипулации. Зошто Шутка и Амди Бајрам станаа синоним за изборен поткуп и социјална декаденција. Дали контејнер бизнисот е новиот етнички бренд на Ромите. Фактор магазин со социјална панорама за предрасудите и потенцијалите на нашите Роми.
12.04.2018 - 17:47
Слободна тема
12.04.2018 - 16:04
Тема: Пролетни алергии Гостин: д-р Марјан Балоски-ссци. пулмолог алерголог.
12.04.2018 - 14:32
Теми: 1-Нова рунда разговори за надминување на проблемот околу името 2-Со 40 гласови „за“ и 62 „против“, Собранието не и изгласа недоверба на Владата на премиерот Заев
12.04.2018 - 12:52
Теми: 1-Почна новата рунда разговори за надминување на проблемот околу името 2-Со 40 гласови „за“ и 62 „против“, Собранието не и изгласа недоверба на Владата на премиерот Заев
12.04.2018 - 11:19
Гостин: д-р Андреја Арсовски - спец. торакален хирург
12.04.2018 - 09:58