Емисии

18.05.2018 - 00:24
Решенијата за името може и со еден амандман. Потемелни уставни промени, пред членството во ЕУ. Бугарски и хрватски погледи за македонскиот воз кон Брисел.
18.05.2018 - 00:21
Тема 1: Платите на административците се движат од 300 до 1500 евра Тема 2: Започна клучната средба меѓу Заев и Ципрас каде се разговара за македонско-грчкиот спор
17.05.2018 - 21:12
Тема- Заев: Утврдивме една опција прифатлива за двете страни. Продолжуваме со консултации на домашен терен
17.05.2018 - 21:11
Тема: Исхрана кај лица со дијабетес Гостин: Марина Релушкоска-дипл. нутриционист од компанијата Виталиа
17.05.2018 - 15:22
Гостин: д-р Ана Марија Шпишиќ-Пушевска, спец. гинеколог акушер
17.05.2018 - 12:16
Тема 1: Платите на административците се движат од 300 до 1500 евра Тема 2: Започна клучната средба меѓу Заев и Ципрас каде се разговара за македонско-грчкиот спор
17.05.2018 - 11:27
Гостин: доц.д-р Драгана Цветковска-Петровска, невролог
17.05.2018 - 11:27
Гостин: прим. д-р. Мери Бошковска, психијатар
17.05.2018 - 11:27
Гости: Матеј Стојков и Виолета Георгиевска
16.05.2018 - 23:47
Ситуацијата во здравството е лоша, благо речено. Инфраструктурата е на многу ниско ниво, организациската поставеност неефикасна, а информациските системи неинтегрирани. Иновативните лекови, пак, кои дојдоа на пазарот последниве години се достапни, но далеку од потребната количина. Дали може да се направат квалитетни промени во здравството, одговара првиот човек на фондот за здравствено осигурување, Ден Дончев
16.05.2018 - 16:07
Тема: Инфекции на горни дишни патишта Гостин: проф.д-р Марија Христова-детски пулмолог алерголог.
16.05.2018 - 14:06
Тема 1: Хан за „Та неа“: Може да се најде решение на името, но важен е и квалитетот на договорот, Тема 2: Заев ја прифати поканата на Мицкоски за тв-дуел, Тема 3: Протести во Софија против одлуката на БПЦ да не прославува 1000 години Охридска Архиепископија