Емисии

17.04.2018 - 23:55
Чиста препорака и ветер во грб за Македонија... Што содржи извештајот на Европската Комисија? Македонија го одработи своето иако има уште реформи кои треба да се спроведат... Пристапните преговори на дофат, со обврска постигнатиот прогрес да продолжи... Реформскиот моментум дома и надвор и облакот на нерешеното прашање за името... Влегува ли Македонија во совршена бура? Одговори, анализи, толкувања во „Отворено“ со шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, Костадин Богданов од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, новинарката Ана Петрушева и поранешниот функционер Имер Селмани...
17.04.2018 - 18:11
Тема: Република Македонија доби препорака за почеток на преговори за членство во ЕУ
17.04.2018 - 14:23
ема 1: Шекеринска: Македонија очекува нов мигрантски бран Тема 2: Македонија денеска очекува безусловна препорака од Европската комисија
17.04.2018 - 13:32
Тема 1: Шекеринска: Македонија очекува нов мигрантски бран Тема 2: Македонија денеска очекува безусловна препорака од Европската комисија
17.04.2018 - 11:39
Гостинка: Др. Александра Андреевска - специјалист по семејна медицина
17.04.2018 - 11:34
Гостин: Мите Димовски - тапанар, композитор, аранжер, продуцент
17.04.2018 - 11:30
Гостинка: Марија Богоеска
17.04.2018 - 11:29
Гостинка: Марина Анчевска - НЛП тренер за личен и професионален развој
16.04.2018 - 22:15
Повисок персоналец или можно зголемување на давачките за пензиско. Реформите на маса, вклучени експерти на Светска банка. Има ли разлика на сегашните економски политики со потпис на СДСМ во однос на оние што ги водеше владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ? Колку членството во Европската Унија и НАТО може да го промени животниот стандард? Светска банка пресмета на Македонија и се потребни 30 години со стапки од 4,5% да се приближи на европскиот просек. Гостин во емисијата е Марко Мантованели, директор на канцеларијата на Светска банка во Македонија
16.04.2018 - 19:48
Уникатна и ексцентрична сценска појава... Мешавина на музички жанрови со изразени вокални способности, жената која ги остварила своите соништа... Кој прв имал слух за нејзиниот талент... И тие што не ја сакаат не можат да ја игнорираат... Во Патот до успехот со Јосипа Лисац
16.04.2018 - 17:48
Тема: Нацрт-извештајот за Македонија од Европската комисија содржи чиста препорака
16.04.2018 - 15:07
Тема: Последици од несоодветното фрлање на отпаден зејтин Гостин: Андреј Ѓокиќ - менаџер во Sunilens