Емисии

22.05.2018 - 00:53
Предлогот - Република Илинденска Македонија, сеуште е во игра, владата е подготвена на уставни измени -во четврток, во Њујорк, нова средба на двоецот Димиторв-Коѕијас во друштво на медијатор Нимиц. Се газат последите чекори конконечен договор или доаѓа разочарувачко цунами? Позицијата во Грција препозна иредентизам во предлогот, македонската опоизција со бетониран став – не подржува промена на устав. Што може да се очекува следно од официјално Скопје и од Атина. Дебатираат аналитичарите Владимир Божиновски, институт за политички истражувања Исмет Рамадани, претседател на Евро-атлантскиот совет на Македонија, Марко Трошановски, институт за демократија.
21.05.2018 - 20:03
Не може да зборуваме со Габи, а да не го споменеме Арсен Дедиќ. За нејзината пребирливост... Ги поддржува младите, но не по секоја цена... За дружбата со Кемал Монтено... Патот до успехот со Габи Новак, втор дел
21.05.2018 - 17:07
Слободна тема
21.05.2018 - 16:30
Тема: Паметни креми за поздрава кожа Гостин: д-р Маја Петаноска, спец. дерматолог
21.05.2018 - 14:22
Теми: 1- Анита Ангеловска Бежоска избрана за нов гувернер на НБРМ 2- Катимерини: Во Грција се абележуваат политички поделби - ќе се премисли ли Грција за предлогот Илинденска Македонија? 3- Зоран Заев ослободен од обвинението за случајот „Поткуп“
21.05.2018 - 13:36
Теми: 1- Ќе добие ли Македонија прва жена гувернер? 2-Катимерини: Во Грција се забележуваат политички поделби - ќе се предомисли ли Грција за предлогот Илинденска Македонија
21.05.2018 - 10:50
Гостин: д-р Илија Нешковски - спец. интернист
21.05.2018 - 10:39
Гостин: Дино Дамјановски
21.05.2018 - 10:35
Гостин: Виктор Кошевалиски
21.05.2018 - 10:34
Гостин: Ивана Наскова
19.05.2018 - 22:08
Гости: Татјана Стојановска, Ана Биновска Кочева, Вера Мештеровиќ и Емилија Розман
19.05.2018 - 00:11
Дали новиот закон за енергетика ќе донесе поскапа или поевтина струја? За неколку месеци граѓаните ќе одлучат од која компанија ќе купуваат струја... Дали либерализацијата на пазарот ќе ги намали или зголеми сметките за струја... Интервју со Митко Андреевски, советник за енергетика на премиерот на РМ