Вевчански карневал 2018

04.01.2018 | 12:03
Прочитано: 2744

Организаторите на една од најголемите и најуникатни културни знаменитости во нашата земја Вевчански карневал ги презентираа програмата и гостите на претстојниот карневал на кој ќе учествуваат голем број дел  музички изведувачи.

Велат и оваа година ќе има многу изненадувања и уникатни маски кои се кријат во тајност.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.