Вевчански кaрневал – дефиле на маските

13.01.2018 | 18:16
Прочитано: 3336

Владимир Путин, Доналд Трамп, Радмила Шеќеринска, бугарски свештеници – сите присуствуваат на Вевчанскиот карневал. Името на распродажба за десет денари.

Со традиционално дефиле, во Вевчани започна годинашниот карневал. По долго време чувани во тајност, Вевчанци ги покажаа маските.

Во фокусот – политиката, прикажана на критички и статиричен начин.Адријана Митевска
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.