Величковски за фактор магазин: Исходот од референдумот треба да е задолжителен или не?

12.07.2018 | 17:10
Прочитано: 573

Исходот од референдумот треба е задолжителен или не. Ако не е, поделбата во Парламентот останува иста, велат Ивон Величковски и Марјан Ѓуровски во емисијата фактор магазин

 

 


Јасмина Спасовска
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.