Утре координација за продолжение на конститутивната седница

20.03.2017 | 12:37
Прочитано: 6873

Координативната средба за закажување на продолжението на Конститутивната седница на  Собранието на Македонија, согласно консултациите со претставници на парламентарните партии, треба да се одржи утре.

На координативната средба треба да биде утврден предлогот за состав на Комисијата за прашања на изборите и именувањата кој ќе послужи како основа за закажување на продолжение на Конститутивната седница на Собранието на  Македонија.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.