УПОЗ бара подобри услови за вработените во затворите

14.09.2017 | 12:14
Прочитано: 1021

Јавноста ги виде условите во кои живеат затворениците но не ги виде условите во кои работи затворската полиција. Синдикатот на работниците од управата и правосудните органи - УПОЗ денеска на средба во министерството за правда побара подобри услови за вработените во казнено поправните домови.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.