Ученици од ОУ „Драга Стојановска“ - Сопиште во посета на Телевизија 24

11.11.2017 | 14:03
Прочитано: 2678

Ученици од четврто одделение при основното училиште „Драга Стојановска“ - Сопиште ја посетија Телевизија 24. Имаа можност да се запознаат со дел од екипата на телевизијата, да ги видат студијата, опремата и редакцијата. 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.