Трајановски од граѓаните бара трет мандат со ветување за почист воздух

26.09.2017 | 19:07
Прочитано: 3127

Кандидатот за градоначалник за Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, изборната кампања за локалните избори ја започна од Ново Лисиче со најава за изграда на нови паркови и зелени површини на повеќе локации во Скопје.

Трајановски вели дека ова е најголемиот парк во Скопје, со површина од 100 метри квадратни, и додаде дека тука, во општина Аеродром, ќе биде изграден уште еден таков, со цел спречување на загадувањето.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.