Тозија: Агенцијата за филм нема добиено никаков материјал од серијата „Македонија“

14.11.2017 | 13:50
Прочитано: 1564

По тримесечни анализи и собирање на документи, сите релевантни институции се запознаени со правниот аспект од снимањето на серијата „Македонија“, рече директорот на агенцијата за филм, Горјан Тозија и додаде дека до сега не добиле никаков снимен материјал од серијата. Агенцијата констатирала бројни нерегуларности.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.