Тортевски: Депортацијата од Грција очекувам да се случи брзо

21.10.2017 | 17:43
Прочитано: 3637

 

Грција е добро запознаена со обиненијата за Грујевски и Бошкоски, депортацијата во Македонија ќе се случи брзо – вели во интервју за телевизија 24 адвокатот, Александар Тортевски.


 


Марија Севриева
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.