Тевдовски ја брифира бизнис заедницата за законот за јавни набавки

14.02.2018 | 13:15
Прочитано: 1208

Во Стопанската комора министерот за финансии Драган Тевдовски ја информираше бизнис заедницата за предложениот текст на законот за јавни набавки, но и за реформите во овој сектор кои треба да го доближат до европската регулатива.

 


Ирена Смиљанска
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.