Тече рокот за жалби за притворите на пратениците

06.12.2017 | 12:07
Прочитано: 587

Тече рокот од 24 часа во којшто одбраната на пратениците осомничени за насилствата во Собранието на кои им беше определен притвор и куќен притвор, можат да поднесат жалба на решенијата.

Адвокатот на пратеникот Крсто Мукоски веќе ја подготвил жалбата со која ги оспорува сите точки врз основа на кои судијата на претходна постапка го прифатил предлогот на обвинителството за определување на притвор.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.