Светска банка ангажира експерти за пензискиот фонд

13.02.2018 | 12:00
Прочитано: 1686

Светска банка ангажирала експерти кои треба да најдат решение за пензискиот фонд кој со години е во дефицит. Експертската јавност и бизнисот се се погласни дека ПИОМ е пред колапс и најитно треба да се понуди ново решение.

 

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.