Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Неуспешни преговори


Илјади лица се заробени во австрија поради обилните снежни врнежи. Неколку нас...


Под силни безбедносни мерки, со најавени протести, но и забрана за собири, поплад...


Унгарскиот премиер Виктор Орбан денеска изјави оти би сакал да антимигрантските партии да освојат...


Вработените на три аеродроми во Германија – Диселдорф, Келн-Бон и Штудгарт денеска стапија ...


Над илјада лица се заробени во Австрија поради обилните снежни врнежи, кои не престануваат, многу...


Откако нагло го прекина состанокот со демократските лидери во Белата куќа за финансирање на ѕидот...


Под силни безбедносни мерки, со закажани протести, но и забрана за собири, со средби со грчкиот д...


Поранешниот командант на базата на Гвантанамо, капетан Џон Нетлтон, е обвинет за попречување на и...


Процесите за ратификација на Договорот од Преспа во Грција, ќе почнат веднаш откако кај нас ќе за...