Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Најактивниот вулкан на Филипини на двапати еруптираше пепел


Еден полицаец е полесно повреден утринава при експлозија на рачно изработена бомба пред црква во ...


Индонезиските власти денеска почнаа да ги пренасочуваат сите летови во областа на вулканот Анак К...


Албанската Влада донесе одлука за зголемување на износот на минималната плата во земјата за 2.000...


Во Бања Лука се уште е тензично по синоќешните протести во центарот на градот. Бруталниот однос н...


Премиерот на Унгарија,  Виктор Орбан, со неговиот тим се преселија во нови канцеларии кои ун...


Во Бања Лука се уште е тензично по синоќешните протести во центарот на градот. Бруталниот однос н...


Дури 80 отсто од албанските полициски службеници на возраст под 40 години сакаат да ја напуштат А...


Околу 49 авионски летови се одложени, а 16 се откажани на московските аеродроми Внуково, Домодедо...