Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Цапак: На почетокот на јуни може да се очекува нормализација на животот во ...


Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 723.732 луѓе заразени со новиот корон...


Американскиот претседател Доналд Трамп одлучи да ја продолжи препораката за социјално дистанцирањ...


Американскиот претседател Доналд Трамп одлучи да ја продолжи препораката за социјално (физичко) д...


Со воведувањето ограничувања за движење и активности поради коронавирусот, загаденоста на воздухо...


Гренланд го забрани конзумирањето алкохол во главниот град Нуук и блиските населби, во ...


Европската унија ќе се соочи со прашањето за нејзиниот опстанок доколку од кризата со к...


Сите жители на Москва ќе мора од денеска да останат во домашна самоизолација, најави градоначални...


Во болница во Благоевград утрово почина 51-годишна жена како последица од Ковид-19, соопшти бугар...


Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 707,738 луѓе заразени со новиот корон...