Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Во Грција 1.415 лица заразени со Ковид-19


Во Србија во изминативе 24 часа се зголемува бројот на тестирни лица и од 810 новотестирани, пози...


Април ќе биде клучен месец, и покрај фактот што засега, се справуваме подобро од другите земји, и...


Претседателката на бугарскиот Парламент, Цвета Карајанчева вечерва соопшти дека еден пратеник е п...


Во Лондон почина 13-годишно дете кое било позитивно на коронавирус, соопшти болницата „Кинг...


Во Србија денеска е најлошиот ден од појавата на коронавирусот во земјата, изјави на владината пр...


Речиси десет проценти од 105 потврдени случаи на заразени со новиот коронавирус во Црна Гора се м...


Бројот на заразени со Ковид-19 во Шпанија се искачи од 85.195 вчера на 94.417 утрово, додека број...


Во Албанија се зголемува бројот на заразените од „Ковид-19“,на излекуваните,но за жал...


Бројот на заразени со коронавирусот забрзано расте. Утрово се регистрирани вкупно 787 илјади случ...